Translate

No-No-NO!

Keindahan Taman Tasik Taiping


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Tak putus asa ajak semua ke sini. Taiping lake Gardens is one of Malaysia's oldest GardenAnd finally we were here!

First time ke sini macam oh my jakunnya saya. Begini indah Taman Tasik Taiping. Jika begini boleh dinobatkan sebagai one of the most beautiful lake gardens in Malaysia. Feel dia sama masa Azie kunjungi The Royal Botanic Gardens di Melbourne. 

Memang mendamaikan dan memberi ketenangan jiwa. Kiteorang ambil peluang duduk berlama-lamaan di sini. Ada gazebo boleh duduk and relax sambil enjoy the view yang ala-ala gambar poskad. Paling penting haruslah ambil gambar family portraits di sini :')


Ancient Angsana trees

Peaceful and beautiful ambience
The tranquility beautiful lake scenery is something that I will never forget

The serenity of the lake take my breath away...

Panoramic landscape



Relax and enjoy the moments in the peaceful gardens
Aleesya enjoyed strolling along the lakes. This is a great place for happy family!
Breathing fresh air
*me doing my Titanic Pose.LOLS*
Cheeky Aleesya Haura posing for her portraits. Hihi



Untung kan orang-orang Tepen :')


4 comments:

  1. Replies
    1. Zeera,

      Kan! Dalam masa 2bulan.. 2kali dah ke sini. Masih rasa tak puas :)

      Delete
  2. mmg cantik tempat ni..ramai yg buat pre wedding photoshoot kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM,
      Nanti nak kawen buat la pre wedding photoshoot kat sini. Confirm meletup kebabom gambar :)

      Delete