Translate

No-No-NO!

Favorite Posts

Vietnam 2015: Shopping di Ho Chi Minh City

Read Article →
Selamat pagi Malaysia. Alhamdulillah selesai sudah episod bercuti di Vietnam, Ho Chi Minh. Telah selamat kembali ke Malaysia. Dalam b...
Written by : Azyyati Liah
18 Comments

Kenduri Kahwin di NS sangat meriah!

Read Article →
I heart kenduri! Sebabnya inilah peluang makan macam anak dinasor. LOLS. Lauk kenduri memang ohsemla. Lagi-lagi lauk kenduri bertemakan ...
Written by : Azyyati Liah
3 Comments

55 Amalan Sunnah Rasulullah

Read Article →
55 AMALAN SUNNAH RASULULLAH 1. PANDANGAN MATA Pandangan mata adalah anak panah iblis. Lihat bukan muhrim sekali saja. Lihat kali ked...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Sate Sri Subang Jalan Kuang

Read Article →
Siapa yang tak suka sate kan. Kalau dulu-dulu Sate Kajang yang selalu disebut-sebut. Sate Hj Samuri. La ni dah pelbagai jenama muncul. ...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

Langgan Astro Dapat Mata Ganjaran | Daftar di ASTRO CIRCLE

Read Article →
Hai korang. Hai korang. Hai korang. Siapa langgan Astro? Tau ke tidak yang langgan ASTRO pun boleh dapat mata ganjaran. Kalau anda pu...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Hantu atau Buaya

Read Article →
Terjumpa Hantu atau Buaya masa saja skodeng carta-carta popular radio Malaysia. Hek eleh lagu apa pulak tajuk camni. Tak tunggu lama, la...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Koleksi Tutorial Shawl, Wide Shawl & Halfmoon

Read Article →
Selamat pagi Malaysia! Harini mahu tepek koleksi tutorial shawl, wide shawl & halfmoon yang kita dah godek-godek dalam pakcik goog...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Resepi Pizza Roti Cara Mudah & Cepat

Read Article →
Selamat petang. Hai. Hai. Kite nak share resepi pizza roti cara mudah & cepat yang selalu kita buat all the time. Biasa kita buat un...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

Dinner In The Sky Malaysia

Read Article →
Selamat pagi. Lama dah usha-usha Facebook Dinner In The Sky Malaysia. Kononnya mahu surprisekan suami dengan makan malam unik lagi mend...
Written by : Azyyati Liah
6 Comments

DIM SUM HALAL di CHINA TREASURES SIME DARBY CONVENTION CENTER

Read Article →
Assalamualaikum dan Salam Merdeka untuk semua Kat mana nak cari dim sum halal? Sebenarnya kami suami isteri bukan peminat dim s...
Written by : Azyyati Liah
3 Comments