Translate

No-No-NO!

33KM jalan kaki di Boracay


Assalamualaikum




33 km jalan kaki di Boracay! (1-3 April)
43, 402 langkah di Boracay! (1-3 April)

Data tu diambil untuk tiga hari penuh berada di Boracay. Tak termasuk hari ketibaan dan hari pulang. Wah banyak betul jalan kaki di sana! Macam tak percaya selama tiga hari dah berjalan sejauh 33km. Di Boracay memang accurate la sebab phone memang di tangan atau dalam beg sepanjang masa. Patutla terasa kaki macam slim sikit. LOL. Ini baru Boracay. Nanti kita tengok pulak berapa km dan walking distance selama 11 hari di Korea ^_^

Selama ni tak tahu pun yang steps (langkah) & walking distance (km) kita direkodkan oleh telefon. Ini baru benar-benar smartfon. Oh, saya suka fitur ini! LOL.

Orang lain dari tahun 2014 dah tahu guna. Kita ni tahun 2016 baru discover.

Nak tahu lanjut tentang apps ni baca sini: http://www.apple.com/ios/health/




"The Steps and Walking+ Running Distance features provide you accurate information. No matter whether your iPhone is in your pocket or hand, it is always spot on giving you the exact detail about how many steps you have taken and how much you walked or run.- I GEEKS BLOG

Korang pakai apps apa?

No comments:

Post a Comment