Translate

No-No-NO!

Serlahkan Senyumanmu Dengan ADELE


Olla semua wanita di luar sana!



Dari jauh bibir nampak gemilang berseri-seri laksana purnama sehari. Ewah. Gitu pancaran bibir wanita yang memakai ADELE tau. Pengganti lipstick. Bukan lip gloss. ADELE memperkenalkan Lip Krim 'Matte' yang wudhu friendly. Ohsem bukan?

Selain mesra solat, ADELE diformulasikan daripada minyak argan dan kolagen yang melembapkan bibir supaya  kekal lama lebih 8 jam dan tidak melekit. Diperkaya Vitamin C dan E supaya bibir sihat dan gebu.

Azie dah try ADELE pada bibirku yang TAK mungil dan tak berseri ni. Terus nampak berseri. Berira ringan seakan tidak memakai apa-apa kerana teksturnya sangat ringan dan lembut. Lip Creme jenis 'Matte' akan kering dan melekap elok di bibir. Kalau anda tak suka jenis glossy..Haa inilah lip cream pilihan terbaik untuk anda. ADELE jenis MATTE pasti melekap cantik pada bibir. 

ADELE 100% milik bumiputera diasaskan oleh Puan Nor Ainna Ibrahim dan suami En Azman Mohd Salleh. ADELE dilancarkan pada 29 Mei 2016 bertempat di Bangi Golf Resort. Wakil media seperti Utusan, Kosmo, Mingguan Wanita juga hadir.


Laman web rasmi ADELE: www.adele2u.com.my
Facebook: ADELE HQ
Instagram: ADELE_HQ

Press Release ADELE


ADELE kini dah ada 100 leader dan agen di seluruh Malaysia. Stok pertama 5,000 unit telah habis dijual pada hari pelancaran. Woooow! Woww!


Didatangkan 12 pilihan warna cantik

01 Red Haute
02 Audrey Pink
03 Creamy Nude
04 Nude Naturel
05 Peach Blossom
06 Coral Mauve
07 Pandora
08 Red Velvet
09 Pink Frost
10 Cranberry Rouge
11 Scarlet Red
12 Rose Amour

(No. 08 & 12 tu cantik sangat!)

100% TANPA
-Parabens
-Plumbum
-Phthalates

Buatan Malaysia
Harga RM38 (Promosi RM35)
3 pcs RM100

TIPS Memakai Adele Lip Krim MATTE

✔ Pastikan bibir anda bersih sebelum sapuan Adele
✔ Jika bibir anda mengelupas, gunakan lip scrub untuk buang kotoran dan sehingga bibir terasa licin
✔ Jika bibir anda kering sapu lipbalm dahulu..
✔ Sekiranya nak combine 2 @ 3 warna, mix dahulu ditangan atau applicator kemudian baru sapu
✔ Adele lipcreme ada lah formulasi matte, hanya lakukan sapuan nipis sudah memadai
✔ Untuk kesan yang lebih nipis dan cantik, selepas sapu dengan applicator, gunakan jari anda dan blend
Jangan kemam bibir anda untuk mendapatkan warna yang sekata
✔ selepas 10minit..Adele berubah warna mengikut tone yang anda pilih, pekat dan terang mengikut darah Anda
✔Kalau nak lagi lawa boleh pakai lip pencil dulu
✔Senyum lebar 😃  sewaktu memakai Adele lip creme membantu anda mendapat sapuan sekata. Senyum pon sedekah juga

TIPS Bibir Lembap & Segar: Pastikan minum air masak dengan banyak supaya bibir tidak kering dan menggelupas. Jangan lembapkan bibir dengan air liur tau!


Lagi gambar Press Release ADELE ^_^




Tengoklah I ni. Sibuk lebih mengalahkan stokis kat sebelah tu! Azie ada buat #liveupdate di FB. Yang sempat order tu bernasib baik. Azie dah reserved siap-siap. Yang baru PM atau WA malam nya stok dah habis. Sorry. SOBS. Lagi 2 minggu stok baru sampai. Kalau korang nak try Adele Lip Creme boleh text atau wasap nombor berikut: Kalau nak jadi ejen boleh contact STOKIS Sg Buloh (012 276 7683).


Terima kasih Pn Ainna untuk hari Ahad yang indah. Kalau nak tahu beliau juga pemilik Ocean Hauz di Bangi dan 2 cawangan yang lain. Asalnya Pengurus Akaun di Bank Muamalat. Now dah berhenti dan fokus perniagaan sepenuh masa. Pn Ainna ni baya-baya kita jugak. Antara wanita 3 dekad yang dah berjaya. Selamat maju jaya Pn Ainna =)


Jangan lupa sapu ADELE Lip Krim pada bibirmu.....serlahkan senyumanmu.. pasti suamimu jatuh cinta berkali-kali! Ahaks. Selamat mencuba ğŸ’‹

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Nak Order.. boleh Wa saya, Saya Stokist/Leader..Jom join team kami..byk reward kami nak bg pada anda..anda..dan anda ☝☝ yang nak jana pendapatan tambahan..Droprship /ejen wanted..

    Tak reti mcm mana nak iklan???
    KAMI AJAR

    tak reti meniaga????
    KAMI GUIDE

    InsyaAllah kita nak kaya dan berjaya sama sama anda

    Ape tunggu lagi

    👉 Whatsapp 012 2767683 sekarang
    👉 Whatsapp 012 2767683 sekarang
    👉 Whatsapp 012 2767683 sekarang

    ReplyDelete
  3. red velvet tu nampak menggoda sangat.

    ReplyDelete