Translate

No-No-NO!

Impressed.My


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Last week keluar dating dengan my favorite girl di NU SENTRAL. Tujuan kami ke sana sebenarnya nak renew lesen perniagaan di SSM. Dah alang-alang tu shopping dan cuci mata di NU Sentral. Dalam banyak-banyak shop yang ada, Azie tertarik dengan satu kedai ni. Simple je. Jual jus. Bukan sekadar jus dan bukan sebarangan jus. Tapi IMRESSED jus. Memang I'm Impressed!

Impressed ini merupakan jenama kepada 'Cold Pressed Juice'.

Apa 'Cold Pressed Juice' ni?
Fresh fruits and vegies are pressed using a hydraulic press juicer to extract the nectar directly from the pulp (tak blend atau grind) . So much fresher rite?! 

Lebih ohsem, bila mereka kata yang 100% raw dan tidak ditambah dengan sebarang preservatives, gula atau air!


IMPRESSED Cold-Pressed Juice. Juice Cleanse
Lower Ground, NU Sentral

Waktu Operasi: 10am - 10pm 

Boleh juga didapati di Publika di Nailsmith (Block D3)





Kami try banyak flavor. Dan pilihan Azie adalah I6 (Watermelon + Beetroot + Mint)

Flavor untuk I4 ( Watermelon + Carrot + Orange + Green Apple + Pineapple

Serius YUMMMMMEEH! Sangat!

Kulit terus rasa cantik untuk 3 minit! LOLS.




Now mereka dah ada Roast & Grind. Boleh lepak minum kopi.

Uols yang ada di area NU Sentral boleh cuba ini.

Harga dari RM9.95 - RM12.95 sebotol
untuk 350ml

Made in Malaysia dan yang penting halal!

Nota: NAK LAGI PLISHHH!


7 comments:

  1. ini kalau ke NuSentral memang nak kena singgah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah singgah ye Cik Puan Farah yang pemurah dengan senyuman :)

      Delete
  2. NU Sentral tu kat mana. heeee...

    nowadays org too creative. macam2 ada di pasaran..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! Setuju. Kita sebagai pengguna untung. Dah ada macam2 pilihan.

      Delete
  3. wow.. nak jugak kulit cantik 3 minit hehehe =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT, minum madu dengan hirisan lemon setiap pagi. Kulit bukan takat cantik 3 minit je tapi 24 jam! Hehe.

      Delete
  4. how to order??
    boleh pos ke juices nie?

    ReplyDelete