Translate

No-No-NO!

Eubiq


Assalamualaikum


Pernah dengar Eubiq? The World's Most Flexible Power Outlet System.

Selamat ke guna Eubiq ni? Jangan risau ia memenuhi dan mematuhi ciri-ciri keselamatan. Power track boleh pegang dengan selamat. Tak perlu risau tentang electric shock. Lagi best tak payah nak guna berlapis-lapis extension.

"Compliance and Safety Standard


Eubiq products are designed to meet all essential international safety standards. We comply to IEC standard, Singapore Standard (SS), India Standard (IS), British Standard (BS), Malaysia Standard (MS), SASO Standard etc, and have been approved for use in various countries like Singapore, Australia, Germany, Kuwait, India, United Kingdom, Saudi Arabia, Russia, Korea, Malaysia, Japan and The Netherlands.

Eubiq is proud to have our products tested by many of the world's most reputable test laboratories. These test laboratories include; TÜV SÜD PSB Corporation, ASTA BEAB, Testing & Certification Australia (TCA), GOST.R Russia, Intertek ETL-Semko, Korean Testing Laboratory (KTL), JET Laboratory, DEKRA Certification B.V., IMQ, etc. 

Each test laboratory may be tested/certified only on selected range of products according to specific requirements." - eubiq.com 


Kelebihan Eubiq: Hanya perlukan satu power source sahaja. Power track akan dipasang pada power source tersebut. Track ni ada hadnya (kalau tak silap sampai 32A). Nak tahu lebih lanjut better tanya pada Eubiq installer. 

Azie berkenalan dengan Eubiq di HOMEDEC 2011 di KLCC. Excited nak pindah rumah..kemain sedap semua borong kat HOMEDEC. Borong pintu, kitchen kabinet, wardrobe dll. Termasuklah Eubiq ni. Konon-konon nak harga murah punya pasal. Lock harga dulu bayar kemudian. Bayar deposit je. Muahahaha. Time nak masuk rumah baru garu kepala nak cari duit celah mana. LOL terkenang pulak cerita lama. 

Masa tahun 2011 tu memang jakunla dengan Eubiq ni. Install di dapur. Selepas 5 tahun, tak menyesal langsung perabih duit pasang Eubiq. Sangat menyenangkan! Tak payah nak beli extension. Selamat dan boleh pakai semua electric appliances dengan serentak. Kat situlah nak masak air, masak nasi, juicer, oven, charge fon dll.



Pendek je power track. Tak cukup bajet masa ni


Blerrrgghhhh! Haaaa nih menyesaaaal sangat tak invest sikit untuk pasang di hall (entertainment area). Tak cukup extension ok. Takkan nak sambung extension atas extension. Bahaya tak. Stresss hakak. Sepah pun ya jugak. Sekarang ni baru duk sibuk-sibuk nak cari untuk hall. So tetamu yang nak charge fon kat rumah saya sila cari power source yang lain yaaa...^____^

Bonda pun masa nak masuk rumah baru setahun yang lepas terpengaruh nak pasang Eubiq jugak. Hihi.

Dapur rumah Bonda

Family Hall - Entertainment area. Penuh kemain! Unifi, TV, astro, cctv, tv cctv, charging fon, charging laptop semua kat sini. 


Berapa tah harga Eubiq ni sekarang. Kena pi survey HOMEDEC lah nampaknya. Takpun tunggu WAREHOUSE SALE. Terlepas SALE tahun lepas punya.

Nak tahu lebih lanjut boleh baca SINI -> EUBIQ.COM

Yang nak masuk rumah baru boleh pertimbangkan pasang Eubiq ni di rumah. Sebelum pasang dapatkan consultation dari pakar okeh. Jangan aci bedal pasang je. Kan lain pulak jadinya =)

No comments:

Post a Comment