Translate

No-No-NO!

Burger Bakar Abang Burn, Seksyen 7, Shah Alam

Assalamualaikum

Ini adalah entry post throwback juge. Jom kite dinner di kedai Burger Bakar Abang Burn. Kesedapan burger ini amat tersohor serata alam. Hihi.

Lokasi: PG 23, Jalan Plumbum U7/U, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor
Masa Operasi : 5 petang ke 12.30pagi
Web : abangburn.com
FB page : Burger Bakar Abang Burn
Twitter : @AbangBurn

Kami datang after Maghrib. Laju-laju datang sini. Bukan ape, takut nanti ramai orang pulak. Dah satu hal nak menunggu.

Antara menu yang ada di kedai Abang Burn

Kat sini layan diri tau. Beratur. Order mahu makan ape. Then bayar. Kami menunggu tak lama pun. Dalam 10 ke 15 minit burger2 bakar yang nampak sedap ni dah sampai. Portion die memang besar. Jom layan gambar dulu. 


Burn Cheese Chicken *pengsan

Supremo Cheesy Beef  *pitam

Chicken patty & beef patty memang besar & tebal.  Bagi lelaki mungkin saiznya sudah sempurna :) Memang takhabis 2orang yang petite nak makan banyak ni. Tak padan dengan saiz badan. So datang sini pastikanlah perut betul2 lapar. Cheese sana sini yang pekat & likat tu membuatkan kami cepat muak. Alahaii, kukira silap percaturan. Patty dibakar sempurna. Hmm..overall OK. Kedai pun bersih, servis pun kira cepat, crew2 pun ada uniform, ada apron & masing2 berbandana di kepala. Meyakinkan!

Tapi tah kenapa tak feel pun makan ketika itu. Demam panas kot. Tapi berselera besar. Hewhew. InShaAllah jika berpeluang mahu lagi ke sini untuk mencuba lain2 menu terutama meatball nya yang dicanang2 terbaik yang dikatakan menggunakan daging 100% dan rempah ratus sahaja. *telan air liur kerana terliurrrr

Mehla kita cuba nanti...


1 comment:

  1. burger bakar abg burn mmg sedap.. slalu gak pi makan kat situ.. :)

    ReplyDelete