Translate

No-No-NO!

Nuffnang Cashout



 *lompat bintang* *lompat bintang* *lompat bintang*

Bolehla beli tiket flight untuk year 2017. Hiks. Terima kasih Nuffnang :)

Terima kasih juga pada korang yang selalu singgah di blog picisan ini. InshaAllah Azie akan update more travelogue & tips. Banyak nak share dengan korang, cuma situasi tidak mengizinkan lagi. Kali ini travelogue penyucian jiwa dengan harapan dapat mengubah sempadan iman. Doakan. InshaAllah. Tunggu November nahhhh.

Salam Sayang
Azyyati Liah


7 comments:

  1. Replies
    1. Wheeeee! terima kasih terima kasih! :D

      Delete
  2. Allhamdulillah.... all the best sis

    ReplyDelete
  3. kita pun baru dapat. tapi tak dapatlah beli tiket flight -.-'' hehehee

    ReplyDelete
  4. Dah lama x check nuffnang ni ntah dpt ke tidak sbb kurang aktif kat blog...wah! Sampai boleh beli tix kira byk dpt tu

    ReplyDelete