Translate

No-No-NO!

CONTACT ME

foxyform

9 comments:

somak kepalo said...

saya blum baca semua lagi...saya cuma nak tanya tentang pembayaran di hotel...saya di maklumkan hotel akan ambil bayaran melalui kad kredit 3 hari sebelum saya kesana...sis pun cam tu ke...macam mana nak tahu yg bayaran tu telah pun dibuat ye sis

Azyyati Liah said...

Somak Kepalo, hotel tu book dari sawasdee.com. Bayaran melalui kad kredit. Lepas bayar akan dpt confirmation email dari hotel dan dapat notification di handphone dr pihak bank. Dari situ dah tau bayaran telah berjaya dibuat. Masa check in bawa je notification email :D

Amirah Hashim said...

salam sis sy ada hantar msg kpd sis bout aonang goodwill and 4islands tour. tq sis

Amirah Hashim said...
This comment has been removed by the author.
PrincessNadiah said...

Salam dear,boleh tak share itinerary sis masa pergi melbourne hari tu. plan nak pergi may next year. And tanya detail about accomodation. Ni email sy: drnadiahkarim@yahoo.com

Luqman Sidique said...

Assalamualaikum sis,
Saya tertarik psl post sis di boracay
Boleh x sis share psl details utk pergi boracay.
Bajet dan contact no semua..tq
luqmansidique@gmail.com

Arif Sufian said...

assalamualaykum..boleh share x intinerary mse prgi melborne ? nak honeymoon nie..nk ikut cara backapkers..email ye ries.xiavalanda94@gmail.com

irfanazril said...

Assalam sis... boleh hubungi saya di 0193240054. Nama di beri iRFaN

Nur Aishah said...

SALAM AZY..AKK REALLY NEED UR OPINION ON MELBOURNE DAY TRIP TO PHILIPS ISLAND AND GOR.. hope azy leh tlg bg opinion.
1). pakej yg azi ambil for tour dgn rob tu, termasuk entrace ticket? mcm to wildlife etc? boleh akk tau that pakej termasuk dgn apa? azi mmg dah bgtau dalam entry..tapi akk really nak dapat exact point from u...

2)akk ada dapat 1 contact malay stdnt kat aussie..offer AUD800 for 2days tour(philips & GOR) for 2pax(akk n hsbnd)... akk tak sure is it worth it to have them or amek pakej mcm azi je lg jimat? AUD800 tu termasuk semua, bawa badan je... akk nak g melb 6th mei ni..really hope for azi assit. tq dear..

email akk : cikqueen@hotmail.com

Post a Comment