Translate

No-No-NO!

Hadiah DIY Menggunakan PRINTCIOUS


Assalamualaikum. Sempena MYCYBERSALE 2017, berasa terpanggil untuk war-warkan satu platform yang membolehkan anda DIY hadiah buat yang tersayang dengan harga yang cukup munasabah! Dah ramai yang TERPENGARUH dan CUBA dan bila baca review dari blog ramai yang BERPUAS HATI dengan perkhidmatan yang diberikan. Pernah dengar Printcious? Cuba google sekarang.

Printcious.com merupakan platform "DIY gift print" yang terkenal di Malaysia. Dah banyak terima awards sana sini. Printcious gabungan perkataan 'Printing' + 'Precious' = Printcious

Printcious menggunakan tagline "Precious Gifts From Your Heart" di mana anda boleh berikan hadiah kepada yang istimewa dengan ada sedikit sentuhan peribadi "personalised gift". Siapa di alam fana ini yang tidak sukakan hadiah bukan. Lebih-lebih lagi jika ada sentuhan peribadi pastilah hati si penerima lebih tertaut, tertawan, terasa diri begitu berharga. Gitu.

Tidak syak lagi bahawa Printcious merupakan platform terbaik untuk merealisasikan kreativiti atau memenuhi fantasi art anda. Lontarkan imiginasi kreatif anda di sini. Pastu boleh bolehlah terus hantar pada yang TERistimewa tu.

Kalau nak customize hadiah. Mula-mula kena pilih produk terlebih dahulu. Produk yang dipilih boleh mengikut occasion atau jantina penerima. Antara produk yang disediakan oleh Printcious antaranya T-Shirts, Mugs, Cushions, Phone Cases, Puzzles, Mouse Pad dll. Bunyi macam cliche kan. Ok selain tu ada Mini Tees, Baby Rompers, Aprons, Coaster, Lanyards, Door Hangers dll ( tak cliche kan yang ni 😎)

Jika pilihan berasaskan occasion ada produk yang bersesuaian mengikut tema seperti hadiah ulangtahun, hadiah perkahwinan, untuk majlis graduasi, Krismas, Father's Day, Mother's Day dan banyak lagi.




Sebahagian kategori produk yang ditawarkan di Printcious




Bukan itu sahaja, Printcious juga menyediakan platform "diy special gift" jika corporate event perlu sediakan special gift. Sebabnya boleh order dalam bulk. Hey, selain di bawah nak buat kad members (PVC cards) pun boleh di Printcious tau. 



Jika dalam hati segelintir pembaca masih ada ragu-ragu dalam hati, senang ke nak design sendiri? Alala cakap senang. Baiklah. Come let me help you here. Cara 'personalised gifts' langkah demi langkah di Printcious.com. Contohnya kita bagi hadiah untuk diri sendiri kerana hadiah yang dibuat sendiri pasti lebih bermakna untuk diri sendiri. Jadi mari kita design sendiri ikut citarasa diri sendiri :D 




Langkah 1: Pilih produk



Hek eleh pilih luggage tags je. Eh korang dah ada ke luggage tag? Walau dah travel ke beberapa negara masih tiada luggage tag tau. Bukan tak nak beli masa travel tapi mahal. Kalau dah harga cecah RM80 - RM100 untuk luggage tag, sanggup ke nak beli? Yang kat atas ni baru munasabah harganya. Hanya RM17.80 uols!


Langkah 2 : Design sendiri



Langkah 3 : Add To Cart




Jika pembelian melebihi RM80 dalam satu resit (terhad untuk Semenanjung Malaysia sahaja), anda layak untuk dapat penghantaran percuma. Penghantaran dijamin selamat sampai dengan perkhidmatan Pos Lju, SkyNet dan Ninja Van.

Lepas tu ada offer "purchase with purchase" pulak. Makin bertambah-tambah la order dalam cart uols :D

Kalau ada wedding, new born, birthday atau corporate event dalam masa terdekat ini bolehlah jenguk-jenguk Printcious SEKARANG :)


Alamat : No. 30, 1St Floor, Jalan Tiara 4 Bandar Baru Klang, Selangor, 41150 Klang, Malaysia, 41150 Klang, Malaysia

No. Tel : +60 19-323 2502

Waktu Operasi : 9.00am to 6.00pm



Instagram : @printcious


No comments:

Post a Comment