Translate

No-No-NO!

Terima Kasih GOPRO!


Dulu fikir 10x nak beli GoPro.
Masa tu rasa mahal ya amats untuk sejenis kamera yang bersaiz kecil.
Beli masa trip ke Singapore May 2014 (tax free).
Harga tak ingat tapi memang yakin masa tu sangat murah dari harga GoPro yang dijual di Malaysia.
Kami punya GoPro 3+ Silver. Terkini di pasaran GoPro 5 rasanya.
Setelah lebih 2 tahun, rasa sangat berbaloi-baloi.
Sampai sekarang masih bawa ke mana-mana sebab saiznya yang sangat kecil sebesar tapak tangan.
Bila travel dapatlah swafoto dengan suami! Gambar pun senonoh sikit. Takla muka kami je yang monopoli dalam gambar.
Suka GoPro ni sebab ada setting wide angel. Objek besar muat dalam sekeping gambar. Tak perlu pergi jauh-jauh 😆

Meh nak share koleksi gambar GoPro. No filter. No editing. 

Shrine Of Remembrance Melbourne Australia Oct 2014


Puffing Billy Railway Melbourne Australia Oct 2014

Port Campbell National Park Victoria Australia Oct 2014

Tesselaar Tulip Farm Victoria Australia Oct 2014

Flinders Street Railway Station Oct 2014

Sungai Chao Phraya, Bangkok Thailand Nov 2014

Siam Paragon, Bangkok Thailand Nov 2014

Krabi Thailand Jan 2015


Krabi Thailand Jan 2015

Krabi Thailand Jan 2015

Ho Chi Minh City Vietnam Sept 2015

Sokcho Korea Selatan Nov 2015

Petite France Korea Selatan Nov 2015

Nami Island Korea Selatan Nov 2015

Pulau Jeju Korea Selatan Nov 2015

Pulau Jeju Korea Selatan Nov 2015

Pulau Jeju Korea Selatan Nov 2015

Mount Seoraksan Korea Selatan Nov 2015

Seoul Korea Selatan Nov 2015

Boracay Filipina Jan 2016

Boracay Filipina 2016

Boracay Filipina Jan 2016

Boracay Filipina Jan 2016

Borcay Filipina Jan 2016

Makkah Al Mukarramah Saudi Arabia Nov 2016

Madinah Al Munawwarah Saudi Arabia Nov 2016

Lop Buri Thailand Dec 2016

Lop Buri Thailand Dec 2016

Jadi bolehla guna GoPro dan seangkatan dengannya untuk gambar travel acah-acah cantik. Baru rasa konfident nak print gambar kat Fotokem :D


No comments:

Post a Comment