Translate

No-No-NO!

Tumpang Tempias Trafik Blogger Hasrul Hassan


Assalamualaikum dan Salam Jumaat!

Korang kenal ke Tuan Hasrul Hassan? Tok Guru SEO. THH ni antara blogger terkenal di Malaysia. Jadi bila THH buka peluang kepada blogger di pinggiran untuk masukkan blog url dalam senarai Bloglist Ramadhan 1437H oleh Hasrul Hassan, rasa nak cuba jugaklah. Mana tahu bertuah terpilih. Bolehla dapat tempias trafik blog Tuan Hasrul Hassan. 

Azie suka blogging. Blogging ni salah satu terapi yang boleh merawat kegalauan jiwa. Ewahhh. Gitu. Dah alang-alang blogging ni biarlah dari jejari runcing sampai ke pangkal lengan. Kenalah sentiasa update diri dengan ilmu dan info-info terkini supaya jadi blogger yang lebih baik dari masa ke semasa. Jadi di blog THH la tempat Azie gali-gali info dan petua. Ok kantoi. Jadi kalau korang seorang blogger, harus singgah berkenalan dengan THH ni. Confirm akan ter'parking' lama kat sana.



Perasan kan. Nama beliau selalu muncul di carian google. Yang orang duk sebut-sebut SEO kan pi gali petua SEO kat sana. Never too late to jump on the bandwagon!

4 comments:

  1. wah haah lah memang blogger famous. kalau google apa apa je keluar blog ni dulu heheheh

    ReplyDelete
  2. yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  3. Assalamulaikum.. datang dari segmen sama http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete