Translate

No-No-NO!

Eh New Balance Shoes ada di ZALORA!


Hai semua.

Percaya tak kalau Azie bagitahu travel ke Korea (Jeju & Seoul) selama 11 hari dah berjalan kaki sebanyak 123.67km. Purata berjalan kaki sehari 11km! Munasabahlah tapak kasut terpisah dari badannya. Jadi, kasut baru untuk travel harus dicari segera. Semestinya mahu yang selesa dan fashionable.


Pastu gatal tangan masuk website ZALORA. 
Pastu di ruangan 'Search' gatal-gatal taip 'New Balance Shoes'
Pastu keluarlah pilihan di bawah 

New Balance Shoes - Women's Collection

New Balance Shoes - Men's Collection 


Pasti ramai yang tertanya-tanya how to pull a nice fashionable look with a pair of running shoes from New Balance? Well, imej yang sporty sekarang cukup ‘in’ dalam dunia fesyen. Anda boleh gabungkan pakaian kegemaran anda bersama kasut New Balance Malaysia untuk dijadikan outfit yang lebih segar penampilannya. Koleksi terbaru kasut NB yang terbaru diperbuat dengan bahan yang sangat bermutu lantas mengekalkan reputasi jenama hebat ini dalam pasaran di seluruh dunia. Namun sebenarnya antara faktor utama yang membuatkan jenama New Balance lebih menyerlah dalam industri sukan dan fesyen adalah kerana rekaan kasutnya yang sangat cantik, segar dan cukup fashionable!

The best thing about New Balance adalah, koleksi kasut yang ditawarkan bukan sahaja boleh anda gunakan ketika bersukan, malah anda juga boleh menggayakannya bersama koleksi pakaian kasual anda. Jom kita lihat beberapa outfit ideas yang boleh anda jadikan panduan untuk tampil bergaya bersama New Balance shoes;

Mahu dilihat lain daripada lain...Wearing it to the office! Why not? Tampil dengan gaya smart casual apabila anda memakai koleksi kasut New Balance ini bersama padanan kemeja dan jeans adalah jawapan kepada keinginan tadi. Cukup ringkas dan fashionable!

Tidak suka berpakaian smart sepanjang masa? Hari minggu lah hari yang ditunggu. Tapi takkan mahu kelihatan selekeh dikala bersantai dengan kawan-kawan. Jadi nikmati cuti hujung minggu bersantai minum kopi di cafe hipster dengan memakai kasut New Balance bersama kombinasi jeans dan t-shirt kegemaran untuk kekal selesa. Ringkas bersahaja pun penuh gaya kan!


Kasut New Balance bukan hanya untuk lelaki sahaja. Wanita juga ada. Azie suka kasut begini ketika travel. Akhirnya tersuka yang ini tanpa sengaja. Eh kasut New Balance ada OFFER lah!

Dah terbayang-bayang jikalau sarungkan kasut New Balance ketika travel pasti keselesaan kaki berganda. Dari tumit sampai ke ibu jari kaki bersorak gembira bahagia walaupun banyak berjalan. Pilihan panel rona terang bagi kekal 'stylish' di jalanan. Gitu.

Projek menabung wang kertas RM5 hijau bermula hari ini! Cukup 44 hari boleh beli =)


3 comments:

  1. wah I suka tengok orang style macam tu. boleh pakai casual, dengan baju kurung/jubah/dress.

    I kureng minat sikit pakai kasut macam ni. rasa rimas and lemas. ahhahaha . kalau jalan suka pakai selipar je

    ReplyDelete
  2. saya pun pakai NB juga..pink purple gitu hehehe

    ReplyDelete