Translate

No-No-NO!

Beli Belah di ZALORA


Assalamualaikum semua terutama buat kaki shopping!

Korang pernah beli-belah di ZALORA? Ini kali pertama Azie klik-klik shopping di ZALORA. RM100 voucher yang diberi ZALORA Azie cuba manfaatkan sebaiknya. 2 hari berikutnya lepas submit order, beg keramat tertera perkataan ZALORA pun sampai! Terima kasih Ninjavan! Servis memang tiptop. Sebelum datang rumah siap calling2 dulu. Jadi kedua-dua belah pihak senang keje.

Sebelum boleh shopping di ZALORA anda perlu register terlebih dahulu. Pelanggan baru yang register dan subscribe newsletter terus dapat RM25 voucher! Apa lagi..sila redeem laju-laju sebelum ia expired. 


Psssttt..nak tahu ke Azie beli apa di ZALORA?!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADAAAAAA!

Tudiaaaaa, semua baju T-Shirt! Hello.... ni bukan untuk suami saya ya. Ini untuk diri sendiri. Kat rumah best pakai Tshirt. Selesa, tak rimas dan saya suka! Hahahah. Men Shirt Size M. Kalau boifren dunia akhirat I tu nak pinjam I izinkan. Gunasama. Muehehe.

Terima kasih ZALORA Malaysia =)

P/S: Masa jejari runcing i ni tengah jalan-jalan kat web site ZALORA terliur okeyyyy tengok koleksi Raya Rizalman untuk tahun 2016. Haih! Korang biasa beli apa kat Zalora?


2 comments:

  1. berbaloi-baloi beli kt zalora kan?

    ReplyDelete
  2. hehehe penah jugak few times. and cus service dia pun okay jugak. cepat respond kat complaint

    ReplyDelete