Translate

No-No-NO!

Apa Khabar


Kadang-kala waktu berhenti
Ku toleh ke sisi
Engkau tiada di sampingku
Tapi lebih seringkali
Bertemu dalam mimpi
Semuka dengan sahabatku
Aku tanya apa khabar
Aku tanya apa khabar
Aku tanya apa khabar
Aku tanya apa khabar semua!!!!!!!

Nah ini lagu khas untuk korang semua



Assalamualaikum semua. Salam Jumaat. Ya Allah lamanya tak menaip. Bukan sengaja tau. Serious memang buat-buat sibuk sangat dengan personal life and business suam-suam kuku hakak. Bahaha. Laptop memang mengadap untuk check email sahaja =P

Untuk entry hari ni nak tujukan khas kepada salah sorang B.E.S.T F.R.I.E.N.D forever (poyo sangat!). Tahniah Yati dan Faizi dengan kehadiran baru ahli syurga. InshaAllah. Kali ni anak ke-3 dan lebih istimewa ianya seorang puteri. Yati.... lepas ni boleh guna hashtag #mamibanyakanak tau =P

Ingat lagi, masa Yati mula-mula dapat tahu pregnant. Kita lunch date makan nasi ayam kat Restoren Nasi Ayam Taugeh sambil Yati nanges-nanges. Hahaha. Lawak betul. Then 9 bulan berlalu...tadaaaaaaa. Lahirla si comel lote Khayra Saffiya nih. Moga dengan kelahiran Khayra makin meriah, murah rezeki dan makin berkat keluarga besar uols. 

Allahurabbi, terapi sangat tengok baby ni. Menenangkan. Bau baby pun sedap. Bau syurga =)


Khayra Saffiya -28 hari

Khayra nanti aunty Azie datang jenguk lagi okey.

Till then wassalam.

No comments:

Post a Comment