Translate

No-No-NO!

Langgan Astro Dapat Mata Ganjaran | Daftar di ASTRO CIRCLE




Hai korang. Hai korang. Hai korang. Siapa langgan Astro? Tau ke tidak yang langgan ASTRO pun boleh dapat mata ganjaran. Kalau anda pun baru tau, maknanya kita sama-sama ketinggalan. LOLS. Bila tau yang ASTRO boleh tebus mata ganjaran laju-laju daftar di ASTRO CIRCLE. Camne nak daftar dan nak tebus point?


Langkah 1




Langkah 2
Jumlah mata ganjaran anda akan dipaparkan di belah kanan atas laman web. Buat pilihan untuk tebus item yang mana. Awal-awal nak bagitahu ni, hadiahnya memang tak gempak langsung! Point kita 1070. Melanggan macam dah 10 tahun lamanya. Apa yang boleh redeem? Di ruangan sort by pilih > Points



Boleh tebus movie terkini untuk tengok di ASTRO BEST. 





Pen Drive Ying Yang yang tak kene dengan jiwa.

Nampaknya kena kumpul untuk 10 tahun lagi baru boleh tebus. 



Yang bawah ini sesuai untuk orang-orang muda =)








Mesti anda tertanya-tanya kan, kat mana nak check point astro. Bawah ni keterangannya. Lebih 5 tahun baru boleh dapat 70 points setiap bulan. 10 tahun melanggan pun 70 points setiap bulan.  Cammonla ASTRO bagi la points lebih sikit pliss.





Rupanya ada dinyatakan dalam bil setiap bulan. Balik ofis nanti boleh check bil astro masing-masing.





Rasa macam nak unsubscribe. Harga pulak makin lama melanggan makin meroket naik. Bila hujan tetap jugak takda siaran. Ada pilihan lain tak. Yang seakan-akan ASTRO tapi lebih berpatutan. Kalau ada kongsi ya! Sharing is caring =)





No comments:

Post a Comment