Translate

No-No-NO!

Biskut Raya Pilihan 2015


Assalamualaikum & Salam 8 Ramadhan

Pepatah Melayu lama menyebut “Sediakan sekut sebelum Raya”.

Oleh itu, tempahan dibuka untuk sekut-sekut alaf baru.

Jadikan hari lebaran anda lebih bermakna dengan 3 variant pilihan sekut terlaris:

" 1. Sekut Mutiara - Rasa mcm suji tapi tidak guna minyak sapi. Mcm biskut arab tapi lembuttttttt sangat berbanding dengan biskut arab. Ngap! Terus cair dalam mulut. Sekut pilihan ramai dan kesukaan kanak-kanak!

2. Sekut Brownee - Gabungan mentega asli berkualiti tinggi, coklat pahit Belgian. Rangup!

3. Sekut Mashmell - Biskut yang menyentap tunas dan deria rasa, melekat di fikiran dengan kerangupan yang cukup 'crispy'. Ditambah nilai dengan keenakkan dan keistimewaan marshmallow bakar di dalam setiap suapan Sekut Mashmell kami. Semestinya mentega asli jadi pilihan chef kami demi.menghasilkan biskut istimewa buatan tangan ini. Diserasikan.dengan Coklat Belgian berkualiti pasti menggamit para pencinta coklat dan kudapan." - kata Sekut Designer

Tahun ini sah & CONFIRM SEKUT PREMIUM cookies ini jadi pilihan Azie & family untuk Aidilfitri kali ini. Azie dah rasa ketiga-tiganya. MasyaAllah, Allahuakbar! Memang daebak! Tak pernah rasa Sekut sedap cenggini. Memang betul la orang kata sekali dah rasa pasti nak lagi (kat rumah ni dah 3 balang habis!!!!) Istimewa Sekut ini ia adalah handmade diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi! Jangan risau ia adalah HALAL.


Meh nak perkenalkan rupa mereka...







Kita closeup kan rupa mereka

Presenting......

Brownee - marveles choccholate cookies in the world! *melampau tau*

Mashmell - Unik!

Mutiara - Bai bai Tart Nenas. Sekut Mutiara kini telah bertakhta di hatiku.

Jangan dinilai rasa dari rupa parasnya. "Biarkan lidah anda yang berbicara"

Mereka dah berpusu-pusu order. Sekut 3 beradik ini dah mula travel ke seluruh negara.

Jangan lepaskan peluang dapatkannya.

Text/Whatsapp/Call 012-6356345 untuk tempahan dan delivery atau emelkan sahaja pada goodgudang@gmail.com untuk sebarang pertanyaan.



3 comments: