Translate

No-No-NO!

VIVIX penyembuh kanser?


Assalamualaikum


Semalam ada baca cerita mengenai pakcik ni di facebook. Artikel ni dikongsi oleh suami Azie.


Boleh baca terperinci di --> SINI
Ceritanya begini;

"Moraitis, 65 tahun didiagnos pengidap kanser paru-paru . Boleh hidup kurang daripada setahun. Beberapa doktor yang lain yang Moraitis jumpa turut mengesahkan. Moraitis takmahu buat rawatan. So balik ke Greek Island untuk dikebumikan di sanalah kalau dia mati nanti. Dalam pada menunggu ajal tu, ramai kawan-kawan lama dari zaman-zaman kecik dulu datang melawat. Sambil borak-borak, sambil minum sebotol dua wine. Moraitis ni tanam sayur sendiri jugak. Berdekad-dekad kemudian **eh tak mati-mati lagi** ketika ke U.S melawat anak-anaknya, dia cari balik doktor yang diagnos kanser dia dulu untuk tanya kenapa dia masih hidup. Tetapi semua doktor tersebut telah meninggal. Moraitis meninggal pada usia 102 tahun, 36 tahun selepas dia didiagnose mengidap kanser paru-paru."



Bila baca memang terus teringat VIVIX. Kenapa VIVIX?
Wine kan kebiasannya diperbuat daripada anggur.  VIVIX pun diperbuat daripada anggur! Muscadine Grape.



Minum 3000 gelas red wine bersamaan amalkan 30 hari minum VIVIX. Minum 100 gelas red wine bersamaan minum 1 sudu teh VIVIX. Rasanya Moraitis kat atas ni minum beribu-ribu gelas red wine agaknya! 


Kita takboleh ambil wine, maka marilah kita ambil VIVIX. VIVIX halal.
Tagline VIVIX "Feel 25 years younger & live 25 years longer"



Kajian saintifik pun sudah ada.  Kandungan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity) ini menentukan tahap antioksidan di dalam sesuatu bahan. Antioksidan biasa dikaitkan dengan anti-penuaan. Patutlah pengamal VIVIX cakap mereka rasa cergas dan kelihatan lebih muda berbanding usia!

Brunswick Biomedical dari Laboratories of Wareham (2003) mengatakan bahawa anggur muscadine ada kandungan ORAC TERTINGGI mereka pernah kaji



TESTIMONI PESAKIT KANSER DI MALAYSIA

Testimoni pesakit lung cancer

Kredit: Diary Of Muhammad

Kredit: Vitaminkita

TESTIMONI PESAKIT KANSER DI LUAR NEGARA



Yes, panjang umur atau pendek umur itu ada kuasa Tuhan. Kita hanya ikhtiar. Ikhtiar mencari penawar di dunia ini. Allah jua yang menyembuhkan. Cara makan Azie boleh consult. In Sha Allah. Feel free to contact me. Sharing info is caring kan :)


 Klik ikon di atas untuk pembelian secara ONLINE
Klik ikon di atas untuk pembelian secara ONLINE


AZYYATI LIAH (Azie)
azyyatiliah@gmail.com

012-6356345

Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban



No comments:

Post a Comment