Translate

No-No-NO!

ESP Shaklee, I'm in love



Assalamualaikum


Hari ni lewat buka kedai. Dah petang baru nak buka -D

Hari ni nak promote ESP. ESP (Energizing Soy Protein) ini memang sangat popular di kalangan pengguna Shaklee di Malaysia.


Rasanya kalau google ESP Shaklee ni, beribu-ribu lemon akan keluar cerita pasal ESP baik dari segi khasiat ESP, kebaikan ESP, kandungan ESP, kelebihan ESP, keistimewaan ESP, testimoni ESP, rahsia ESP dan seribu satu macam tajuk. Hari ni Azie nak bagi testimoni Azie sendiri bila makan ESP ni.  


Energizing Soy Protein (ESP) ni Azie suka sebab sedap dan berkhasiat. Azie jadikan ESP breakfast tetap setiap hari. Bancuh dengan susu rendah lemak atau yougurt drink. Kalau rajin Azie blend ESP dengan buah-buahan strawberry segar + ice cube ataupun susu rendah lemak + kurma + ESP + ice cube. Minum sejuk-sejuk. Macam-macam resepi ESP ni. Boleh buat ikut kreativiti masing-masing. Tidak bermakna anda breakfast ESP semata. Macam Azie, Azie makan juga roti, kuih atau bihun. Sungguh memang kenyang! Boleh bertahan sampai jam 2 atau 3 petang. Suami pun Azie sediakan ESP for breakfast. Jadi ESP sangat sesuai untuk sesiapa yang nak kurangkan BERAT BADAN sebab ESP membantu anda membina otot. Protein la katakan.

Testimoni customer. Yes, i know sebab saya pun mengalaminya!
Notakaki:  ESP tidak boleh dicampur dengan air panas. Air suam ok.


Untuk kulit wajah pula, muka kurang berminyak terutama pagi-pagi lepas bangun tidur. Memang best!  Kulit terasa lebih lembut. Yang ni anda kena experience sendiri la ye. Azie sangat sukakan kulit yang sekarang ni. Terasa lembut dan halus. Tak percaya? Jom kita berlaga pipi - D Lagi satu dulu kulit Azie tona tidak sekata, bercapuk juga bila berbedak. Sekarang hilang dah semua masalah tu.  Ini hasil consume ESP dan Collagen Powder Shaklee. Alhamdulillah, berkesan sangat!


Azie memang ada masalah bibir kering, menggelupas dan kadangkala berdarah. Sebab tu memang takboleh pakai lipstick. Pedih dan sakit bila kering. Dah cuba macam-macam lipgloss dari yang mahal sampailah yang murah. Semua tak berkesan. Now surprisingly, masalah tu dah takda lagi. Masya Allah syukur sangat! Akhirnya masalah yang satu tu selesai. Azie tak sure adakah sebab ESP or vitamin C. Sebab makan kedua2 nya dalam masa yang sama.


Sebelum ni, macam-macam shampoo duk cuba untuk bagi rambut halus, cantik, glowing. Tapi semua tak jalan. Macam-macam jenama local dan antarabangsa. Menghabiskan duit je. Rupa-rupanya makan suplemen juga yang membantu. Yay! Now rambut terasa lembut dan halus.  Rambut suami pun! Seronok je nak pegang2 rambut dia. 


Selain itu, Azie dah dua kali lakukan pembedahan. Parut macam lipan! Timbul-timbul, besar-besar, lebar-lebar, keras. Warna pun sedikit gelap dari kulit biasa. Azie perasan lepas makan ESP ni parut jadi lembut. Warna kulit beransur cerah. Amazing ok!





Betul la orang kata tak kenal maka tak cinta...

Azyyati Liah
0126356345
azyyati@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban

No comments:

Post a Comment