Translate

No-No-NO!

Shaklee Effect



Assalamualaikum.


Hari ini saja nak kongsi, SID atau rakan-rakan Shaklee yang lain pasti kenal PM Cery kan. PM Cery adalah Jutawan Shaklee di Malaysia. Siapa kata jual Shaklee tak boleh jadi jutawan. Ini adalah contoh terbaik. SID macam AL ni tiru dan duplicate apa yang Kak Cery buat. Di bawah kumpulan Kak Cery, JUTAWAN SHAKLEE sendiri dah ramai lahirkan jutawan. Puluhan Master dan ribuan leaders. 


Kak Cery pun macam orang lain. Mula dengan daftar jadi ahli Shaklee. (sekarang RM75) . Modalnya sangat-sangat-sangat kecil je kan **keahlian seumur hidup** Bila daftar automatik dah jadi SID (Shaklee Independent Distributor) atau ejen Shaklee dan boleh kongsi kebaikan dan kecintaan produk Shaklee dengan orang lain. Percayalah Shaklee memang mendapat tempat di hati rakyat Malaysia. Shaklee sendiri dah bertapak di Malaysia lebih dari 20 tahun. Tagline produknya : semulajadi, selamat dan berkesan. Tak kenal maka tak cinta. Tak cuba macam mana nak rasa. Bila dah rasa, baru tahu apa effectnya.


Bila dah jadi ahli boleh beli suplemen dengan penjimatan 20% daripada harga retail untuk setiap jenis vitamin.  Dahla dapat diskaun, dapat pulak point belian setiap bulan. Daripada point belian ni la anda akan mendapat bonus setiap bulan. Sebab tu la jika anda pengguna tegar suplemen shaklee, dinasihatkan jadi ahli. Boleh dapat bonus bulan-bulan walaupun makan sendiri **tapi kene cukup point macam kat bawah ni** 


Jika berbisnes dengan Shaklee, makin ramai pengguna yang beli Shaklee dari anda, banyakla UV yang anda dapat. Makin tinggilah bonus bulanan anda. Eh kalau nak cerita banyak lagi meh emel / SMS / Whatsapp AL ye. AL sedia berkongsi. 





Shaklee effect. Ini kisah PM Cery dalam Majalah Harmoni. Berminat nak tahu ceritanya bolehla beli di toko-toko buku berdekatan anda ye!





Jom kita kaya dan berjaya macam Kak Cery :D

Notakaki: AL pulak dapat bonus Shaklee terus beli tiket untuk 2orang pergi Hong Kong, Melbourne, Krabi dan kini tengah berusaha penuhkan tabung ayam untuk ke Umrah, In Sya Allah. Konon-konon nak reward diri. Tak tahan napsu nak pergi melancong! **perlu lebih gigih. yakin dengan Allah**


Pn Azyyati Liah (Azie)
Harga dijamin puas hati
azyyatiliah@gmail.com
012-6356345
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban

2 comments:

  1. Wajar sgt kita ambil kak cery ni sebagai icon utk sukses & kaya tapi masih humble & down to earth. Terusik dengan kata-kata kwn ira "aku ingat kalau aku kaya aku lupa tuhan tp bila buat Shaklee makin rapat dengan Allah" so true!

    www.momsmilkyway.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ira:

      Betul. Bila jumpa dia seorang yang sangat humble. Pendekatan Kak Cery, balance dunia akhirat. Bertuah duduk dalam kumpulan yang betul :D

      Delete